To år senere

Tænk engang.

To år er der gået siden jeg registrerede KaareLBK som en selvstændig virksomhed. Den 9. januar 2013 modtog jeg CVR-nummer men havde jo reelt været igang et par måneder. Men som de fleste selvstændige ved, når man rammer over de 50.000 kr i omsætning, så skal man moms-registreres.

Udfordringer men ikke uoverstigelige

Bevares – det har da indimellem været udfordrende. Ja endda temmeligt udfordrende. Men jeg fortryder intet. Du får mig bare ikke til at stå og jubelråbe omkring hvor fedt det er at være selvstændig (heller ikke selv om det rent faktisk er det). For det er også benhårdt fra tid til anden. Jeg husker særligt mit første kvartal. Januar og februar måned var fremragende, men i marts faldt det hele næsten fra hinanden. Fire stort set sikre aftaler faldt til jorden. Pludselig var der ingen penge. Og når jeg siger ingen penge – så er det meget konkret. Her dykker man dybt i sine egne ressourcer. Man dykker også dybt i sin families ressourcer – både materielle og de immaterielle. Redningen var både tilfældig og så ikke. En opgave som blev ledt min vej via en gammel kollega reddede reelt KaareLBK. Herfra har jeg stort set ikke set mig tilbage. Der har da bestemt været dårlige perioder men de gode perioder overstråler dem ti-fold

Netværk – netværk – netværk

Jeg bruger meget tid på at vedligeholde netværk. Det betyder, at jeg som konsulent for kunder kan skaffe viden og skabe værdier hurtigere end de fleste. Jeg prioriterer det. Jeg systematiserer det. Det står jeg gerne ved, for det er vel reelt min vigtigste salgsstrategi. Skulle der være et godt råd herfra – så er det at du prioriterer det. Meget.

Opgaverne in retro

Jeg har igennem mine to første år haft hele paletten i spil. Jeg har lavet beredskabsnotater og Q&A for omdannelse af Københavns Madhus’ fond. Jeg har lavet strategi og udviklingsworkshop for Fremtidens Biblioteker, og herefter været med til at skabe det designantropologiske projekt Folkets Bibliotek. Jeg er fungerende Head of Communications for DAMVAD og for /KL7. Jeg har lavet strategiudvikling og -eksekvering for blandt andet Frederiksberg Boligfond, Københavns Projekthus, HK, Socialpædagogerne, Region Hovedstaden. Jeg var med til at udvikle og forme det store scenarieprojekt DK2050 for Dansk Arkitektur Center. Jeg har bygget forretningsplaner med LEGO SERIOUS PLAY for DAMVAD, og bygget nye mål for 15 teams i Vision Service. Jeg har været hyret ind af min gamle arbejdsgiver Advice A/S til at løse en særdeles kompliceret opgave på kort tid. Og mange mange flere.

Næste store opgave er undervisning i ‘Det Politiske Værksted’ på Finansforbundets tillidsmandskursus, hvor jeg sammen med Kim Fischer har udviklet et strategispil.

En sidste af de store milepæle fra de to første år, var naturligvis certificering i LEGO SERIOUS PLAY – en metode, som jeg håber at komme til at bruge meget mere de næste mange år.

Advertisement
Lagt i KaareLBK, Kommunikation, LEGO SERIOUS PLAY
2 comments on “To år senere
  1. Charlotte Høeg Andersen siger:

    Blæret Kåre, bare blæret!

    Kh C

    Sendt fra min iPhone

    > Den Jan 9, 2015 kl. 10:37 skrev KaareLBK : > > >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: