Nu med LEGO SERIOUS PLAY

Jeg besluttede i slutningen af 2013, at jeg ville investere i mig selv i 2014.

I starten af marts 2014 valgte jeg hvordan. Det blev til fire intensive træningsdage i Barcelona. Og det endte med dette fine certifikat:

IMG_2506

 

Træning blev kørt af Per Kristiansen fra Trivium, og du kan her læse deres beskrivelse af metoden. Du kan også se en oversigt over hvornår der er nye træninger. Det kan varmt anbefales.

Helt kort handler det om at forestille sig fremtiden, udforske egen organisation og bygge nye muligheder. LEGO SERIOUS PLAY blev oprindeligt udviklet af LEGO i samarbejde med en række ledende forskere inden for strategi- og organisationsudvikling.

Certificeret facilitator i LEGO SERIOUS PLAY metoden

Det betyder altså, at jeg har nu har lagt en ekstra dimension til mine facilitator egenskaber og mine kompetencer inden for strategiudvikling. Metoden er en fascinerende, inspirerende og teoretisk virkeligt velfunderet tilgang til at bygge strategier, finde virksomheden eller teamets virkelige identitet (nutid og fremtid), skabe forretningsudvikling og produktudvikling – i det hele taget alt hvor du gerne vil skabe fremdrift og forankring. Jeg har med inspiration fra min samarbejdspartner Kim Fischer skrevet kort om tilgangen her.

I de kommende uger vil jeg her skrive mere om tilgangen, og hvad jeg mener den kan gøre for dig og din organisation.

IMG_2447

Advertisement
Tagged with: , ,
Lagt i LEGO SERIOUS PLAY

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: