Business Model Canvas og LEGO SERIOUS PLAY

Jeg har booket min billet til Amsterdam. Nu på tirsdag. Det er med kort varsel. Men da det først gik op for mig, hvad der præcist ventede forude tog det ikke lang tid at bestemme mig. Faktisk tog det mere tid at planlægge og organisere børnepasning, aflevering og hentning.

Invitation

Gode metoder kan kobles

Jeg er stor fan af træning. Og jeg er en stor fan af at koble gode metoder.

Business Model Canvas er en ret udbredt metode til at skabe overblik, prioritere indsatser, fokusere forretningsområder og meget mere. Jeg har selv brugt en afart af modellen til at hjælpe en kunde med at lave en ny forretningsstrategi.

LEGO SERIOUS PLAY er en mindre udbredt metode der kan stort set de samme ting. LEGO SERIOUS PLAY har dog en lang række fordele, som jeg tidligere har beskrevet her på hjemmesiden.

Forventningen er nu, at der kan høstes store fordele ved at koble de to metoder. Det vil jeg fordybe mig i i en hel dags træning i Amsterdam i næste uge. Jeg glæder mig til det – og ser frem til at dele det med jer.

Advertisement
Tagged with: , , ,
Lagt i Uncategorized
One comment on “Business Model Canvas og LEGO SERIOUS PLAY
  1. mover siger:

    Hurrah! After all I got a blog from where I can truly
    get helpful information concerning my study and knowledge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: