Facebookpjat

Altså jeg er i bund og grund egentligt meget glad for det der Facebook. Det er nu en snild måde at holde sig orienteret om folks gøren og laden, og jeg bliver faktisk også tit klogere via folks links.

Men jeg er noget træt af at få gode forslag fra Facebook om, hvem jeg bør re-connecte med. På den anden side kan det jo være en kærkommen lejlighed til at få det gjort. For eksempel fik jeg lige det gode bud, at jeg burde skrive noget til hende her:

Se dét er selvfølgelig et godt råd.

Advertisement
Lagt i Kommunikation
One comment on “Facebookpjat
  1. Andreas siger:

    Det er go facebookhumor. Har du fjæset med din kone idag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: