Julefrokost I

Jeg måtte igår desværre opgive at komme til julefrokost på Advice, da pasningen til børnene gik i vasken. Men 10 æbleskiver, en halv flaske Barbaresco og hele to afsnit af julekalenderen senere, er jeg kommet mig over skuffelsen.

Kogekonernes aften

Til gengæld er jeg nu uhyggeligt klar til aftenens frokost. Det er så afgjort et af årenes helt store højdepunkter. Nemlig julefrokosten med kogekonerne. Jeg vil så vidt muligt forsøge at give en status på aftenens måltid senere.

Hvad der er helt sikkert er, at Søren serverer sild, jeg selv rødspætter med rigeligt remoulade, Pelle medbringer postej, og herefter skal vi igennem et galore af svin. Lars B, Esben og Christian serverer alle forskellige versioner af grisebasse. Svend, som jo også er vores ernæringsekspert, serverer noget grønt med and. Niller B runder af med ris à l’amande. Med rigeligt fløde.

Alle mand serverer en ret. Alle mand serverer noget af drikke til. Tempoet bliver højt, alle bliver klogere og klogere. Det skal nok blive godt.

Og ja – hvis du kender kogekonerne, vil du ha’ opdaget at den mest krukkede af dem alle mangler. Han må stege i eget fedt.

Advertisement
Lagt i Mad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: