Kåre K alene hjemme. Dag 5.

Jeg må indrømme det med det samme. Jeg er brugt, slidt og træt. Og tænk lige en gang, hvis ikke min mor var her. Indtil videre har jeg klaret mig fri for hovedpine. Altså i det store og hele. Og sådan må det gerne blive ved med at være. Det ville næsten ikke være til at bære, hvis også jeg skulle tage en tur med hovedpine. Det er selvfølgelig positivt at tænke på, at jeg stort set går fri. For det betyder, at tingene fortsat går fremad. Nu trænger jeg så bare til at alle sygdomme forlader familien heriblandt mig selv.

I mellemtiden sker der vist nok en masse ting ude i verden, men jeg er totalt passiv deltager. Regner med at hvis det er tilpas stort, så hører jeg nok om det. Ellers må I gerne lige give mig et praj.

Sønnike holder feberfanen højt

Man må give Jonathan, at selv om han har 40 i feber om aftenen, holder han et imponerende humør og energiniveau. Nu ville det bare være rart, hvis også han sov igennem en enkelt nat. Og jooo – jeg ville give meget for, at hans feber falder i morgen.

Dagens hoved: Tiltagende pres og begyndende hovedpine

Dagens politik: Paula Larrain er tabt for dansk politik. Pokkers.

Dagens Vietnam: Det har været nogle ret tørre møder i dag. Ingen service eller bare tæer.

Dagens smutter: At Per Bjerregaard og Kent Nielsen ikke udviste det samme mandsmod som Anders Bjerregaard, og gik sammen med ham.

Advertisement
Tagged with: , , , , ,
Lagt i Hjernerystelse, Politik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: