Kåre K alene hjemme. Dag 4.

For fanden da også. Uden at ville pive for meget, er der godt nok ikke meget medvind på Kåres cykelsti i disse dage. Gårsdagens skidte nat fortsatte med en feberramt dreng, der hostede sig igennem den her nat også. Feberen faldt til 38 men er så her til aften pisket op til 40 igen. Stakkels lille mand. Og for alles skyld vil jeg undlade detaljer om min egen tilstand.

Kavaleriet er ankommet

Dog ikke i form af John Wayne, men mit mødrende ophav. Og ja – jeg er ikke bleg for at indrømme, at det ondelyneme er tiltrængt. Et par ekstra hænder og hjemmelavede hakkedrenge med brun sovs og bløde løg. Og så naturligvis det faktum, at jeg kan komme på arbejde i morgen.

Dagens smutter: At jeg faldt i søvn under et afsnit af Dawson’s Creek.

Dagens politik: Den danske tekst. Kunne selvfølgelig også godt kandidere som Dagens smutter. For det er ikke smart, at Løkkes hemmelige klimaplan nu er tilgængelig for alle. Men heldigvis er det  jo bare endnu et arbejdspapir, siger Regeringen. Øhm ja – klart…

Dagens kommunikation: Per Bjerregaard: “Vi må være ærlige at sige, at vi var snydeheldige sidste efterår. Det var stolpe ind og de små marginaler, mens vores modstandere brændete store chancer mod os. Vi var ret beset ikke det bedste hold i Danmark sidste efterår“. WHAT WHAT WHAT? Tom Køhlert overlod et Brøndby på førstepladsen med perfekt balance på holdet, den absolut bedste offensive spiller og uden tvivl det bedst spillende hold. Det har taget Kent Nielsen et lille år at nedbryde alt det, og sende Brøndby tilbage til 1992. Hvilken medicin tager Per Bjerregaard?

Dagens hoved: Middel til moderat presset. Men holder fortsat hovedpinen på afstand.

Dagens Vietnam: Sune er bare ikke til at shoppe sammen med. Han styrter videre, og stopper ikke op ved noget. Han starter bare sine lange ben, og så går det derudaf.

Advertisement
Tagged with: , , ,
Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: