Kåre K alene hjemme. Dag 3.

Nu beskrev jeg godt nok dagen i tre etaper i går. Jeg glemte lige at regne natten med. For meget ulig cykling men lig store rallyløb, så havde vi en længere etape i nat. Sønnike valgte stik mod sin normale natterutine at vågne cirka en gang i timen hele natten. Så vi fik ikke lige den allerbedste start på den nye uge. Godt nok var han ikke så mærket af natten som farmand var.

Influenza eller en græsselig grillpølse?

I løbet af formiddagen fortsatte min formnedgang. Kl. 13 var det slut. Jeg måtte strække gevær og vende tilbage til den sofa, hvor jeg efterhånden har tilbragt alt for meget tid de sidste 14 dage. Influenzaen står altså måske for døren igen, eller også er det noget så ledt, som en grillpølse fra julemarkedet. I hvert fald melder andre deltagere ved gårsdagens julemarked i Kødbyen om samme symptomer som undertegnede. Festen vil ingen ende tage.

Sønnike gik ned

Her til aften måtte sønnike så også give op. Efter at have været i fin form hele dagen, gik han ned med feber, nu venter der nok en festlig nat. I det mindste fik jeg aflyst det bestyrelsesmøde som Overskuds-Kåre planlagde i sidste uge, men hvor han glemte at tage Underskuds-Kåre med på råd.

Dagens nedtur: Kåre K og søn på sygelejet.

Dagens lille hjælper:


Antal ture på toilettet: Holdt op med at tælle ved 12-tiden

Advertisement
Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: