Kåre K alene hjemme. Dag 2.

Dagen består i det store hele i tre etaper – altså i hvert fald i weekenden. Første etape starter kl. ca. 7, hvor sønnike vågner. Den løber henover morgenmad og så frem til knægtens første lur (sådan cirka kl. 10). I dag blev morgenen og formiddagen krydret med et besøg af Blegansigt og datter.

Anden etape starter efter første lur. Frokost og så i gang igen. Vi brugte den tidlige eftermiddag på julemarked nede i Kødbyen. Må indrømme at jeg ikke var så imponeret, men det er altså også svært at gøre den Hvide Kødby hyggelig i gråvejr. Men vi fik grillpølser, varm æblejuice fra Madhuset og gode bolsjer. Anden etape slutter med en kort stigning, og sønnike får sin anden lur. Farmand ser fodbold, drikker kaffe og spiser kage med Niller B i mellemtiden.

Tredje etape begynder når Jonathan igen slår øjnene op. Aftensmaden er næste ting på menuen. Herefter et klassisk søndagsbad, og sengetid for Jonathan. Trods to gode lange lure, var han grydeklar kl. 19.30. Herefter kan man så begynde at rydde op. Altså inden man selv skal i seng.

Dagens kommunikation: Er en ægte hændelse fra i går, hvor en af mine gamle venner valgte at besvare sin kones kritik med at slippe en højlydt og ildelugtende prut – mens der var gæster. Er SÅ ked af, at jeg ikke var der. En sand mester.

Dagens politik: Skatteministeren: Jeg bryder mig ikke om ordet nødlidende. I stedet vil jeg kalde det udfordringer, og det er klart, at omstruktureringen giver udfordringer, men det går fremad, og vi kan se, at Skat er mere effektiv. WHAT WHAT WHAT?

Dagens smutter: At jeg lod Niller B gå hjem inden der var ryddet ordentligt op.

Dagens Vietnam: Fruen står med ny og helt ægte Northface rygsæk på og med et stort smil på over genuin gensynsglæde med det milde smilende folk i Hanois gader i den ældste del af byen… Hun synes bare det er smadderhyggeligt og så charmerende, da de nærmeste fem-otte frugtsælgende damer inden for en radius på 200 meter PLUDSELIG kommer styrtende med deres kurve på bærestænger, og begynder at læsse på fruens stakkels skuldre, mens hun råber til sin – cool – kollega, at han skal tage billeder, hvilket han gør. Det blev til en regning på et halvt hotelværelse for fire bananer og en humpel ananas. En slags iværksætterstøtte.

Advertisement
Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: