Kåre K alene hjemme. Dag 1.

Tømmermænd, Christiania og fodbold. That about sums it up for today. Så vi starter med at sætte mine egne regler ud af spil med det samme. Har ikke læst en avis i to dage, men har til gengæld betalt hel del for at have drukket mig fuld sammen med min kone i går aftes efter sønnike var lagt i seng. Helt utroligt hyggeligt. Men måske en smule dumt, da barnet vågnede i morges. Skidt pyt med det. Vi fik sendt fruen af sted i god ro og orden. Der blev vinket, kysset og sagt på gensyn.

Knægten på staden

Efter frokost tog vi på tur med Roar. Introducerede Christiania til knægten. Han var nu mest interesseret i legepladsen, hvor vi kvalte to Julerener fra Thisted Bryghus. Der skete nu i øvrigt ikke meget derude. Jonathan valgte klogelig at lægge sig til at sove.

Dagens kommunikation: Mængden af mundlort, som er kommet ud af min ven Roars mund i dag.

Dagens politik: Ved det ikke. Har ikke set noget.

Dagens smutter: Kunne sgu ikke spise min bøf fordi jeg havde spist for meget kage.

Dagens Vietnam: Står i kø…

Advertisement
Lagt i Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: