Den dag jeg blev et medie

Jeg havde helt glemt det. Altså at rose mig selv. Det er jeg ellers rimeligt god til.

Jeg skrev en aften et lidt vredt blogindlæg om endnu en elendig reklame fra Arla. I mine øjne burde de virkeligt skamme sig. Eller det vil sige, at deres bureau burde skamme sig.

Det helt store er, at jeg om mandagen via mine blog stats kunne se, at der var nok der havde klikket ind fra Infomedia. Jeg undersøgte lidt nærmere, og fandt mig selv i en søgning, som Arla havde lavet om mandagen.

Billede 1

Det er nu en måned siden. Og der er sket meget siden jeg skrev indlægget 7 måneder. Der går fortsat fremad, selv om det indimellem også går tilbage. Men bloggen er her stadig. En af de store dage var nu alligevel, da jeg blev et medie.

Advertisement
Lagt i Hjernerystelse, Kommunikation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: