Sikkertrafik

På vejen ind mod kontoret fik jeg stukket morgenbrød i hånden. Det kan jeg som regel godt lide (altså at få tilbudt mad på vej til arbejdet).

Jeg tænkte, at det var lidt underligt, at det ikke fremgik, hvem der gav morgenbrød, men i disse valgtider kan det jo være hvem som helst. Jeg kiggede lidt nærmere på posen, og kunne konstatere at det er Rådet for Større Færdselssikkerhed, der skifter navn.
Billede338

Det er et af de navneskift, der giver mest mening, så jeg vil gerne kippe med flaget for navneændringen, som også er gennemført på hjemmesiden. På Sikkertrafik.dk kan man også læse, at de har fået ny grafisk identitet (som det jo heddder), og helt i tråd med mange andre institutioner, styrelser, råd og så videre, har de fået tegnet deres egen typografi, som meget passende hedder Safety. At det måske lige er tæt på at være lidt corny, er lige meget.

Morgenens kommunikationkip går altså til Sikkertrafik.

Advertisement
Tagged with: , ,
Lagt i Kommunikation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: