En våd men god oplevelse

Jeg har helt glemt det.

Altså at følge op på min egen seneste post, hvor jeg jinxede en lillebitte smule.

Billede

Nuvel – det hele gik godt. Faktisk rigtigt godt. Målet var 3t 20 min for de 42,195 km, og jeg klikkede ind i 3t 15 min. Det er svært at være utilfreds.

Billede

En vild oplevelse

Det var mit tredje marathon. Indtil videre har de alle været meget forskellige. Fælles for dem er naturligvis, at det er en vild oplevelse at gennemføre. Du bliver testet – helt ud til din maksimale grænse. Det er altid en meget følelsesladet oplevelse at løbe derude. At se venner, familie og fremmede mennesker heppe og huje en frem. At komme i mål. Med verdens største klump i halsen. Hikse et par gange. Måske fælde en lillebitte tåre. Det bliver jeg sgu aldrig træt af.

Vi ses i Berlin.

Advertisement
Tagged with: ,
Lagt i Løb

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: