Magtesløs venteposition

Ifølge min neuropsykolog er jeg midt i en kritisk fase. En fase hvor jeg er meget tæt på at være rask, men samtidigt meget langt fra. Hovedpinen er aftagende (altså bare ikke lige i denne uge), men til gengæld oplever jeg større humørmæssige udsving.

Oversat til dansk betyder det, at selvom jeg ikke hele tiden har den konkrete hovedpine at forholde mig til, har jeg urimeligt mange dårlige dage. Det var faktisk nemmere, da hovedpinen fyldte det hele. Det var nemmere at forholde sig til den konkrete smerte. Den altopslugende pine der tvang mig til at lukke alt ude. Nu svinger det bare. Det hele er mere uforudsigeligt. Jeg kan på den ene side utroligt meget mere, mens jeg på den anden side slet ikke kan noget. Det er stærkt anstrengende, når nu man bare gerne vil videre med sit liv. Igang med sit liv igen.

Hold hus med din energi

Og nej – det er ikke et klimaperspektiv. Det er helt lavpraktisk. Hvor meget kan jeg overkomme på en dag? Hvornår skal du slå bremsen i? Er det bedre at spare op end at forbruge? Svarene giver jo stort set sig selv. Men hvor i alverden skal man finde tålmodigheden henne?

Jeg skal fortsætte med at acceptere situationen. Den er ikke udtryk for en resignation. Ja – der skal spares op. Og nej – overforbrug er ikke løsningen. Balancen er svær, men måske ikke umulig. Det kræver bare meget af alle parter.

Vær i det

Jeg skal være i situationen ikke gøre i situationen. Jeg kan ikke ændre den. Den ændrer sig selv. På et tidspunkt.

Advertisement
Lagt i Hjernerystelse
2 comments on “Magtesløs venteposition
  1. At finde balancen er som at finde den der nål i høstakken 🙂 Fedt at læse om en anden, der også kæmper med hjernerystelse. Jeg kan se indlægget er en del år gammelt, jeg håber du er helt videre nu! Jeg blogger selv via shakennotdisturbed.com 🙂

    • Kåre K siger:

      Hej Charlotte – tak for din besked. Dejligt at høre at du kunne li’ at læse. Det var jo en af de primære årsager til at jeg gik igang.

      Og ganske rigtigt – jeg har været raskmeldt i en del år efterhånden, og er helt kommet mig. Altså – jeg kan selvfølgelig godt få hovedpine, og oplever den vel nok også lidt voldsommere end før min hjernerystelse. Det var en hård omgang og strakte sig over 12 måneder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: