Elsker når jeg får ret

Midt i den store ombygning af Industriens Hus kom den længe ventede ændring i DI’s ledelse.

Tilbage i september måned da DI’s nye administrerende direktør blev udnævnt, forudsagde jeg følgende i en kommentar til et godt indlæg fra Jesper Højberg på Kforum:

Graugaard er stensikker, enig. Jeg er ikke så sikker på Scheuer længere. Han kom ikke med ud i Copenhagen Towers men sidder lidt isoleret i Nordhavn. Goldschmidt tror jeg også på. Men han har brug for, at Ole Krog flytter sig. Hvis Krog gør det, så er vejen banet for Goldschmidt. Man må ikke glemme Berit Vinther. Hun er totalt ukendt for det eksterne øje, men står meget stærkt internt. Hun er en af Hans Skov’s nærmeste rådgivere og udmanøvrede i den grad den tidligere HR-direktør Janne Albertsen (som ellers af mange var spået en stor DI-fremtid).

Bustrup ses af mange som den nye kronprins. Men han har ikke OK-erfaring og kan ikke matche Graugaard på det her område. Men måske kan han fra sin Afsætnings-afdelingen løfte servicen for de globalt orienterede virksomheder. Så ja – jeg tror også han er sikker.

Bolette Christensen er i den grad i spil. Hendes afdeling er blevet skåret ned til sokkeholderne. Mange medlemmer føler også, at DI her konkurrerer med deres ydelser.

Tine Roed rykkes der formentligt heller ikke ved. Erhvervsjuridisk område er vigtigt. Også globalt. her tænker jeg på immaterielle rettigheder, kopiering etc.

Så en ny koncernledelse: Dybvad, Graugaard, Goldschmidt, Roed, Bustrup og Vinther?

Man bliver sgu så glad når man får ret…

I øvrigt kan vi jo kippe med flaget for den gamle ræv Rolf Ejlertsen. Den interne mail gik ud lidt i kl 16, så det er kun meget få, der har nået at lave noget på historien. Spørgsmålet er så hvor længe Ole Krog vil tie. Han er kendt som lidt af en fighter, når det kommer til stykket. Men måske han går imod sin gamle arbejdsgivers grundtanker, og går tidligt på pension? Jeg tvivler nu lidt.

Se den korte meddelelse fra DI her

Advertisement
Lagt i Kommunikation, Politik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: