Stop nu Arla

Har lige set den seneste Arla-reklame. Her køber en familie ind, økologisk naturligvis, men bliver stoppet af en sur landmand, fordi faderen har lagt for få penge i kassen midt ude på landet, hvor solen altid skinner  (ja da – man bestemmer selv, hvad man betaler for varerne i Økologiland). Men her bliver vi allesammen snydt… Fordi landmanden vil bare gerne give børnene en bamse. Pay-off for os alle sammen er: Ved at købe økologi, er du med til at redde hele landet (og får måske en bamse til dine smukke børnn…

Sig mig – er der ingen, der hjælper de mennesker? Hvilket bureau kan med ro i sindet sige til kunden, at det her er sgu en god reklame. Mage til talentløst, utroværdigt, vammelt møg, skal man alligevel lede længe efter. Arla har absolut ingen troværdighed på det her område. Og ja ja – mange vil sikkert sige nu, at Arla er Danmarks og Nordens største producent af øko-mælk. Det er meget muligt, men det er sket på bekostning af en stribe mindre mejerier.

Det fik mig i øvrigt til at tænke på dengang de skabte Arla Express. Øhm – hvad betyder det så for resten af jeres mælk? Er den så gammel?

Jeg har sådan set meget respekt for Astrid Gade Nielsen. Men mest for hendes evne til at styre virksomheden igennem kriser. Nu bliver de simpelthen nødt til at gennemtænke deres reklamestrategi. Og fri for Guds skyld os andre for det i mellemtiden.

Advertisement
Lagt i Kommunikation
3 comments on “Stop nu Arla
 1. Alan siger:

  Hvor er jeg enig, jeg har gennem flere år debateret urealistiske eller romatiserende reklamer og sjovt nok er Arla i top her. Lige fra landmanden der står i sit korn og er glad til mejeristen der ikke vil slippe sin ost. Hvad siger det om produkt og kvalitet – intet. Det hjælper på ingen måde industrielt producerede fødevarer med at få et bedre ry.

  • kaarelbk siger:

   Hej Alan
   Tak for kommentar – om jeg begriber at de bliver ved med den linje. Der er da så mange andre måder at angribe Arlas udfordringer. Men de bliver jo først og fremmest nødt til at være ærlige omkring hvad de er, inden de kan flytte noget på noget som helst. Håber du trives på Nano – bør vi ikke ses snart?

 2. […] skrev en aften et lidt vredt blogindlæg om endnu en elendig reklame fra Arla. I mine øjne burde de virkeligt skamme sig. Eller det vil […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier
%d bloggers like this: